Medie: Köln og FCM-tysker er enige
Foto: FC Midtjylland
Superliga

Medie: Köln og FCM-tysker er enige

Ifølge det tyske medie Bild er Dominick Drexler og FC Köln enige om en aftale. Nu mangler klubben bare at blive enig med FC Midtjylland.

Det kan gå hurtigt i fodbold - det kan tyske Dominick Drexler skrive under på.

Efter han i foråret skrev under på en fireårig aftale med FC Midtjylland og blev klubbens næstdyreste indkøb nogensinde, har han efter meget få dage i det midtjyske fortrudt sit skifte, og der arbejdes nu på at få ham tilbage til tysk fodbold.

Mainz 05 var en af de klubber, der gerne ville have Drexler i foråret, hvor han i stedet skrev under med FC Midtjylland, og klubben var igen interesseret denne sommer, da det blev klart, at Drexler ville hjem til Tyskland.

Men ifølge det tyske medie Bild vil Bundesliga-klubben ikke betale den pris, som FC Midtjylland ønsker. Det lader ellers til at have været Drexlers favoritdestination, fordi det er i Tyskland og ikke mindst i Bundesligaen.

Drexler kan dog glæde sig over, at endnu en klub - ifølge Bild - har meldt sig på banen.

Det er Bundesliga-nedrykkerne fra FC Köln, der gerne vil have den tyske offensivspiller til klubben, og ifølge Bild har klubben også økonomien til at hente Drexler. Der er ikke enighed med de danske mestre om en aftale, men BIld mener at vide, at Drexler allerede er enig med FC Köln om sine vilkår.

Som tipsbladet.dk tidligere har fortalt, vil FC Midtjylland have en fordobling af den pris, klubben selv betalte for Drexler. Den 28-årige tysker er FC Midtjyllands næstdyreste indkøb nogensinde - han kostede 18,5 millioner kroner, og det vil altså sige, at ulvene vil have 37 millioner kroner nu og her. Et er i hvert fald sikkert: Klubben sælger kun med en pæn avance.

I FC Köln kan Dominick Drexler blive forenet med Markus Anfang, der var træner for offensivspilleren i Holstein Kiel - det er formentlig også en af årsagerne til, at den tyske offensivspiller er interessant for Köln og selv er interesseret i at spille for en klub i den næstbedste tyske række.

Markus Anfang har ikke mange kommentarer til rygtet.

- Jeg har kontakt med mange spillere, og vi kigger på mange spillere, siger FC Köln-trænerne til Bild og forklarer:

- Dominick behøver jeg ikke se nærmere på - ham kender jeg.

Dominick Drexler var på tilskuerpladserne, da FC Midtjylland spillede 0-0 mod AGF i Superliga-premieren. Han plejer angiveligt en skade og har således ikke spillet i opstarten for de danske mestre.