Norsk klub tilfreds med Randers-handel: Et godt salg
Foto: Randers FC
Superliga

Norsk klub tilfreds med Randers-handel: Et godt salg

Kristiansund BK er tilfredse med salget af Benjamin Stokke til Randers FC.

Randers FC har haft gang i dankortet torsdag. Om formiddagen kunne de præsentere André Rømer fra OB, og om eftermiddagen kunne de annoncere, at de har købt den norske angriber Benjamin Stokke fra Kristiansund BK.

Det vides ikke, hvad Randers FC har betalt for Stokke, men den norske klub meddeler, at de betragter det som en god handel, i og med at angriberen kun havde fem måneder tilbage af sin kontrakt.

- Dette er en aftale, der betragtes som god for KBK, da spilleren kun har fem måneder tilbage af sin kontrakt med klubben og derfor kunne gå frit til en ny klub fra nytår, skriver klubben på deres hjemmeside.

Havde de selv kunnet bestemme, skulle den 27-årige angriber imidlertid tørne ud for klubben i det næste stykke tid. De ville nemlig gerne have forlænget aftalen med Stokke.

- Klubben har i lang tid forsøgt at forlænge Benjamins kontrakt. Han gjorde det imidlertid klart, at han ikke ønskede at forlænge med KBK. Vi har haft kendskab til interesse i Benjamin fra forskellige klubber i de seneste måneder. Den sidste uge har han udtrykkeligt sagt, at han vil forlade KBK for at prøve sig af i en af disse klubber.

I foråret er det blevet til fire mål på 14 kampe for den 191 centimeter høje angriber, der dog har døjet med skader. I 2017 scorede han 10 mål på 30 kampe i Eliteserien.