Video : Tipsbladet
Superliga

Svensk klub bekræfter: Lurer på FCM-spiller

Simon Kroon kan være på vej fra FC Midtjylland til Östersunds FK. Den svenske klub bekræfter interessen.

Simon Kroon løber lige nu rundt i FC Midtjylland, men der er ikke meget, der tyder på, at han også er at finde på den jyske hede, når transfervinduet lukker.

Her kan kan meget vel befinde sig i hjemlandet.

Den 25-årige svensker kan vende hjem til Östersunds FK, der tidligere på året markerede sig med et sandt Europa League-eventyr, der bragte den lille klub hele vejen til to opgør mod Arsenal i knockoutfasen. Daniel Kindberg, der er direktør i Östersund, bekræfter, at man har et godt øje til Simon Kroon.

- Det stemmer. Alle ved, hvor dygtig han er én mod én, og det er en spiller, der vil passe godt ind i vores klub qua sin fart. Han skal til en klub, hvor han kan fortsætte med at udvikle sig og få spilletid. Vi har en meget positiv dialog angående ham, men man ved aldrig, hvor tæt på det er, siger Kindberg til Expressen.

Simon Kroon var i foråret udlejet til SønderjyskE. Han fastslog i sidste uge over for tipsbladet.dk, at hvis han forlader FC Midtjylland denne sommer, bliver det permanent.

- Jeg har det rigtig godt i FC Midtjylland, har det godt sammen med mine holdkammerater,  og jeg kan godt lide spillestilen, men hvis der skal ske noget, har jeg ikke lyst til en lejeaftale. Så skal det være et permanent skifte. Men jeg er sikker på, jeg nok skal gøre det godt, hvis jeg får chancen, og mit fokus er her, lød det fra Simon Kroon.

FC Midtjylland møder AaB i aften, og Simon Kroon er ikke i truppen.