• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

FC Helsingør tager afsked med to spillere

Superliga-nedrykkerne FC Helsingør har ophævet kontrakten med to af klubbens spillere.

Af Morten Jørgensen

Det blev aldrig til den helt store succesoplevelse i FC Helsingør for hverken Mathias ”Malte” Johannsen eller Melvin Frithzell, og nu har den sjællandske klub taget afsked med dem begge.

Mathias ”Malte” Johannsen, der har spillet i klubben siden januar 2017, nåede at spillede 20 kampe for FC Helsingør, men han var oftest henvist til en reserverolle, og det har ikke været tilfredsstillende for den 26-årige venstre back.

- ”Malte” vil meget gerne spille mere fodbold, end vi har kunnet tilbyde ham, eftersom han i lange perioder har været bag Frederik Bay på favoritpositionen på venstre back. Vi har derfor i fællesskab besluttet os for at ophæve kontrakten, og skilles i fred og fordragelighed.

- ”Malte” har været en loyal og professionel spiller, der har arbejdet hårdt i sin tid i FC Helsingør. Han er en god knægt, der har været vigtig for sammenholdet i truppen, og som altid er mødt op med et smil på læben og spredt godt humør. Vi ønsker ”Malte” held og lykke med den videre karriere, siger FC Helsingør-direktør, Janus Kyhl.

For svenske Melvin Frithzell blev det kun til fire kampe i FC Helsingør-trøjen. Den 21-årige angriber formåede aldrig rigtig at falde til i klubben, og ifølge Helsingborgs Dagblad er han tæt på at skifte til Landskrona BoIS.

- Med Melvin blev det desværre aldrig det gode match, som vi havde håbet på. Han har stået langt tilbage i køen om spilletid, og har været plaget af en del tilbagevendende småskader. Sammenlagt med, at Melvin er bosat i Sverige, og har haft ret lang rejsetid frem og tilbage, er det ikke lykkedes for os at forløse det talent foran mål, som Melvin åbenlyst besidder.

- Melvin har selv haft et ønske om at forsøge at finde en klub tættere på sit hjem, hvor han samtidigt kan få mere tid på førsteholdet, så derfor er vi gået med til at ophæve hans kontrakt, så han kan få sin karriere på ret køl igen. Vi takker Melvin for hans tid i klubben, siger Janus Kyhl.

Superliga

Mere Superliga

Fokus