Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-fans lukkede billetdistribution i FC Midtjylland

FC Midtjylland oplevede, at mistænkeligt mange fra Brøndby sikrede sig billet til den gratis kamp mod FC Astana 1. august.

FC Midtjylland spiller i eftermiddag dansk tid det første opgør mod FC Astana i anden kvalifikationsrunde til Champions League, og der er returkamp i Herning på næste onsdag. FC Midtjylland har til det opgør varslet gratis entré og håber dermed på fuldt hus.

FC Midtjylland har dog været udfordret i processen, og på et tidspunkt måtte klubben lukke ned for online-billetsalget. Dette skyldes, at man registrerede, at mistænkeligt mange fra Brøndby havde sikret sig en billet til kampen.

- Jeg aner ikke, om de vil komme til opgøret eller bare tage dem og blive væk, så der bliver mindre opbakning på lægterne. Vi har besluttet ikke at gøre mere ved sagen, siger Morten Andreasen, der er marketingschef i FC Midtjylland, til Herning Folkeblad.

Marketingchefen understreger over for FC Midtjyllands fans, at der bestemt ikke er udsolgt til opgøret mod FC Astana, og han opfordrer alle til at møde op til kampen, der kan sikre de danske mestre avancement i verdens fornemste klubturnering.

Over for BT fastslår Christian Schultz, der er kommunikationschef i Brøndby IF, at han ikke kender noget til historien, og samme melding kommer fra Sarah Agerklint, der er næstformand i Brøndby Support. 

Der er kampstart på MCH Arena 1. august klokken 19.00. 

OPDATERET KLOKKKEN 11.25: FC Midtjylland har undersøgt sagen nærmere og konstaterer nu, at der intet er at komme efter - læs mere her