Video : Tipsbladet
Superliga

Sydkoreansk landsholdsspiller var angiveligt på FC Midtjyllands radar

FC Midtjylland har forsøgt at forstærke offensiven med den koreanske landsholdsspiller, Lee-Jae Sung.

Da FC Midtjylland solgte Dominick Drexler til Köln, gav Jess Thorup udtryk for, at klubben ikke ville forsøge at erstatte tyskeren men i stedet kigger efter alternativer i egen trup. Det tyder dog på, at FC Midtjylland alligevel har haft følere ude på transfermarkedet.

Ifølge det koreanske medie, SPOTV News, har FC Midtjylland afgivet et budt på den sydkoreanske landsholdsspiller, Lee-Jae Sung, men den offensive midtbanespiller har valgt at takke nej til den danske mesterklub.

I stedet er det Holstein Kiel, som ifølge mediet får fornøjelsen af den 25-årige landsholdsspiller, som formentlig er udset til at udfylde hullet efter Dominick Drexler, der forlod Holstein Kiel til fordel for FC Midtjylland tidligere på sommeren.

Lee-Jae Sung spiller i Jeonbuk Huyndai Motors, og sportsdirektøren i klubben kan fortælle, at sydkoreaneren skifter klub inden længe.

- Jeg kan ikke oplyse, hvilken klub Lee skifter til, for vi er stadig i gang med at forhandle. Vi mangler at få nogle detaljer på plads som transfersum og løn. Men jeg tror ikke, at der vil opstå store udfordringer, fortæller Baek Seung-kwon til Yonhap News.

Holstein Kiel betaler angiveligt i omegnen af 11 millioner kroner for Lee-Jae Sung, der også har været et emne i Hamburger SV og Fulham i løbet af de seneste måneder.