Video : Tipsbladet
Superliga

Jan Bech: Ville have den gule feber fra Laudrup-dagene tilbage

Jan Bech Andersen tænker stadig tilbage på det glippede mesterskab i maj med stor gru, men han glæder sig dog over, at der er massiv tilskueropbakning til Brøndby.

Det gjorde ondt på alle i og omkring Brøndby, da mesterskabet glippede mod slutningen af sidste sæson, og hos Jan Bech Andersen er skuffelsen stadig enorm. Men Brøndby-ejeren, der selv var til stede i Horsens den dag, hvor det gik galt, kan dog glæde sig over andre ting.

I skrivende stund har Brøndby solgt 11.202 sæsonkort, og klubben har oplevet enorm tilskuerinteresse fra starten af denne sæson, hvor klubben har haft udsolgt på udebaneafsnittene i både Randers og Hobro, mens der dukkede 18.785 tilskuere op til hjemmekampen mod Vejle.

Den store tilskueropbakning glæder i høj grad Jan Bech Andersen, som havde et mål om at skabe den gamle stemning fra dagene under Michael Laudrup, da han trådte ind i Brøndby.

- Jeg ville have den gule feber, som vi så fra Laudrup-dagene bragt tilbage. Også på udebane. Der er bare denne her ufattelige opbakning til hele klubben. Det er utrolig glædeligt, fortæller Jan Bech Andersen til B.T. Sport.

Det glippede mesterskab overskygges dog ikke af, at Brøndby har slået rekord for salget af sæsonkort. Men Brøndby-ejeren kan dog glæde sig over, at klubben er at finde på førstepladsen i Superligaen efter de første tre runder af 2018/19-sæsonen.