Video : Tipsbladet
Landshold

Thierry Henry i spil som egyptisk landstræner

Thierry Henry kan få sit første trænerjob som egyptisk landstræner. Han har haft møder med det egyptiske fodboldforbund, fortæller en egyptisk agent.

Efter et skuffende VM valgte det egyptiske fodboldforbund at stoppe samarbejdet med landstræner Hector Cuper, og Cupers afløser kan blive en trænerdebutant.

Ifølge den egyptiske spilleragent Nader El-Sayed har ingen ringere end Thierry Henry været i kontakt med det egyptiske fodboldforbund. Henry har dog ikke truffet nogen beslutning endnu, og de er et stykke vej tilbage i forhandlingerne. 

Det fortæller El-Sayed ifølge goal.com.

- Vi havde et møde med Thierry Henrys agent i London, og det Egyptisk fodboldforbundes bestyrelsesmedlem Hazem Emam var til stede.

- Henry venter på at høre om fodboldforbundets vision for holdet, inden han beslutter sig for tilbuddet. Foruden det økonomiske aspekt, fortæller El-Sayed.

El-Sayed bekræfter samtidig, at en af hans klienter, mexicanske Javier Aguirre, ikke er blevet kontaktet af Egypten.

Skulle Henry blive landstræner for Mohamed Salah og kompagni, vil det være hans første job som cheftræner. I løbet af VM agerede han assistenttræner for Belgiens landstræner, Roberto Martinez.