Video : Tipsbladet
Superliga

Allan Sousa i kamp med Fischer og FCN-komet om Månedens Spiller

Her er de nominerede til Månedens Spiller i Superligaen.

Juli er forbi, og det er dermed blevet tid til at gøre status over den første måned med Superliga-bold på programmet. Et af de faste indslag er, at Månedens Spiller skal kåres.

Som altid er der tre nominerede, og i denne omgang skal vinderen findes i enten Vejle Boldklub, FC København eller FC Nordsjælland.

Allan Sousa, Viktor Fischer og Andreas Skov Olsen er således de nominerede. Fischer har tidligere prøvet at blive kåret som Månedens Spiller i Superligaen, mens det vil være første gang for både Sousa og Skov Olsen, hvis de vinder. 

Det er blandt andet et ekspertpanel, der kårer Månedens Spiller i Superligaen. Ekspertpanelet er et panel bestående af 10 fodboldeksperter, der er udpeget af Alka Superligas liverettighedshavere, MTG og Discovery. Hver af de 10 eksperter uddeler henholdsvis 3, 2 og 1 point til de tre spillere, som de mener har været mest toneangivende i den forgangne måned. På Alka Superligas Facebook-side kan danske fodboldfans afgive deres stemmer, og disse tæller også med.