Video : Tipsbladet
Superliga

FCK og Brøndby deler transferemner: Seneste hijack var Amartey

FC København og Brøndby IF deler af og til transferemner, fastslår Ståle Solbakken.

FC København og Brøndby IF kæmper mange slag mod hinanden. De fleste foregår på fodboldbanen, mens andre foregår udenfor kridtstregerne og på transfermarkedet. FCK har et større økonomisk råderum, men det hænder, at de to hovedstadsklubber retter blikket mod den samme spiller.

Både FCK og Brøndby havde eksempelvis et godt øje til Jesse Joronen, der nu vogter målet i FC København, og Ståle Solbakken erkender, at hans blok med transferemner nogle gange matcher med navne på Troels Bechs ditto.

- Vi konkurrerer helt sikkert om en del spillere. Det gør vi, siger Ståle Solbakken, til BT.

Nordmanden fastslår, at man dog skal en del år tilbage for at finde den seneste spiller, FC København snuppede direkte for næsen af Brøndby IF. Det var Daniel Amartey, som løverne købte i Djurgården i 2014 for at sælge videre med stor fortjeneste til Leicester City i 2016.

- Jeg ved ikke, hvor meget Brøndby var der omkring Joronen. Det sidste ’hijack’ var Daniel Amartey. Det ved jeg. For derudover ved jeg ikke, hvad de har gjort. Med Amartey gik vi for sent i aktion. Men vi gik godt i aktion, siger Solbakken.

BT forholder desuden FCK-manageren er rygte om, at de mangedobbelte mestre har et øje på Andrew Hjulsager, der efter alt at dømme skal væk fra Celta Vigo denne sommer, og som angiveligt har Brøndby som en bejler. Det kalder Ståle Solbakken et "pis-rygte" og skyder dermed den ned.