AaB lejer tysk U21-landsholdsspiller i Hoffenheim
Foto: AaB
Superliga

AaB lejer tysk U21-landsholdsspiller i Hoffenheim

AaB har hentet den tyske U21-landsholdsspiller, Philipp Ochs, på en lejeaftale i Hoffenheim.

Det har været et stille transfervindue hos AaB, men nu har nordjyderne været aktive på transfermarkedet og forstærket sig med den 21-årige tysker, Philipp Ochs.

Han har oftest optrådt som kantspiller, men i Superliga-klubben bliver han anset som angriber, og tilgangen vækker begejstring hos sportschefen i AaB, Allan Gaarde.

- Philipp Ochs har netop forlænget sin kontrakt med Hoffenheim, og i den forbindelse aftalte parterne, at et lejemål kunne være hensigtsmæssigt, hvilket har bragt os på banen. Philipp har altid været en målscorer, og vi ser ham primært som angriber, men han kan også dække andre offensive positioner. På ungdomsniveau har han stor erfaring internationalt for en kæmpe fodboldnation med et af Europas allerbedste talentmiljøer, siger han til klubbens hjemmeside.

Der er store forventninger til den tyske lejesvend, som er noteret for fem U21-landskampe.

- Det glæder os derfor, at vi har kunnet tiltrække Philipp, og vi har en klar forventning om, at han vil styrke vores hold rent offensivt – ikke mindst i afslutningsfasen, siger Allan Gaarde.

Philipp Ochs har spillet 26 førsteholdskampe for Hoffenheim, men nu skal han prøve kræfter med Superligaen, og han ser frem til at træne på de nordjyske baner.

- Jeg er glad for at være her, og det har betydet meget, at jeg har kunnet mærke, at klubben virkelig ønskede, at jeg skulle komme hertil. Samtidig har jeg nu set, at klubben har fantastiske forhold til træningen i dagligdagen, og nu gælder det for mig om hurtigst muligt at falde til, så jeg både kan bidrage til holdet og fortsætte min personlige udvikling, siger tyskeren.

Han kommer til at iføre sig trøje nummer 11 i AaB, og han træner med klubben allerede i dag.