Brændte sent straffe: Sevilla tæt på at drille Barca i Super Cuppen

Simon Kjær og Sevilla var ikke uden chancer, da de mødte Barcelona i den spanske Super Cup, der dog endte med et nederlag på 1-2 til catalanerne.

Sidste sæsons spanske mestre og pokalvindere fra FC Barcelona kunne omkring midnat løfte sæsonens første trofæ, da de vandt med 2-1 i den spanske Super Cup mod Sevilla, der havde Simon Kjær med i hele kampen.

Det begyndte dog med, at det var sidste sæsons finalist i pokalturneringen, Sevilla, der først fik scoret i opgøret. Til kampen havde man som et forsøg VAR på opgøret, og det fik en del at sige ved Sevillas føringsmål.

Efter bare ni minutter havde Sarabia bolden i kassen, som i første omgang blev underkendt for offside, men med videodommerens hjælp blev det efterfølgende lavet om til en 1-0-føring for Kjærs tropper.

Barcelona kom tilbage i opgøret få minutter før pausen, da Gerard Pique fik sendt bolden ind over målstregen, og i anden halvleg var det et flot langskud fra den franske verdensmester Ousmane Demble, der sikrede Barcelona sejren.

Sevilla var dog ikke uden chancer. Den helt store mulighed kom i overtiden, hvor de fik straffespark, men Marc-Andre ter Stegen reddede skuddet fra Wissam Ben Yedder, og så var trofæet i hus.

Kampen blev desuden spillet i Marokko på Stade de Tanger, og for første gang blev den spanske Super Cup spillet over én kamp i stedet for to.