Officielt: Valencia henter fransk angriber
Foto: Getty Images
La Liga

Officielt: Valencia henter fransk angriber

Gameiro skifter tilværelsen i den spanske hovedstadsklub Atletico ud med Valencia.

I den spanske klub Valencia har man forstærket sig med blandt andet Daniel Wass i dette transfervindue, og nu er der kommet ekstra til offensiven i form af den franske angriber Kevin Gameiro.

Det melder Valencia på klubbens officielle hjemmeside.

Angriberen skiftede tilbage i 2016 fra Sevilla til Atletico, men det blev aldrig til et ophold, hvor han blev opfattet som førstevalg til angrebet til trods for en pris på 240 millioner kroner. I sidste sæson blev det eksempelvis kun til 11 kampe fra start. Dog leverede han alligevel syv scoringer.

Nu kommer det til at være Valencia, der får glæde af den målfarlige franskmand. Pudsigt nok kan debuten blive mod netop Atletico Madrid, når de to hold mødes 20. august.

Gameiro bliver desuden klubbens anden tilgang til angrebet denne sommer. Tidligere har man også lavet en lejeaftale med Chelseas Michy Batshuayi.

Den nye Valencia-frontløber har underskrevet en kontrakt på tre år med den spanske klub, der i den kommende sæson er med i Champions League, da de blev nummer fire i sidste sæsons udgave af La Liga.