Real Madrid har muligvis fundet midtbane-løsning efter Kovacic' afgang
Foto: Getty Images
La Liga

Real Madrid har muligvis fundet midtbane-løsning efter Kovacic' afgang

For den unge Fede Valverde er der pludselig opstået en åbning for førsteholdsfodbold i Real Madrid, da klubben ikke vil bruge store summer på en ny midtbanespiller.

I Real Madrid kommer man ikke til at kunne gøre brug af den kroatiske landsholdsspiller Mateo Kovacic på midtbanen i denne sæson. Han er blevet udlejet til Premier League-klubben Chelsea, og derfor leder den spanske hovedstadsklub nu efter en erstatning.

Det kan dog ende med, at de ikke behøver kigge langt. Det skriver den Madrid-baserede sportsavis AS.

Her bliver der peget på, at Dani Ceballos kommer til at tage Kovacic' rolle i truppen, mens akademi-produktet Fede Valverde ser ud til at være klar til at overtage den åbne plads i truppen for den kommende sæson.

Det sker, da Real Madrid angiveligt ikke vil sprænge banken for at få fingrene i en spiller som Lazios serbiske midtbaneprofil Sergej Milinkovic-Savic. Her skulle prisen være omkring 750 millioner kroner.

Valverde har desuden prøvet førsteholdsfodbold i Deportivo La Coruña, og det lå i kortene, at han ville blive udlejet til samme klub igen for den kommende sæson, så han kunne indsamle mere erfaring.

Ikke desto mindre kan det hele ende med, at Kovacic' afgang kan blive den helt store åbning til Real Madrids førstehold for den 20-årige spiller fra Uruguay.