Torsdagens rygtebørs: Balotelli er på vej til Premier League
Foto: Getty Images
Rygter

Torsdagens rygtebørs: Balotelli er på vej til Premier League

Her får du dagens bedste rygter fra international fodbold.

John Terry til Sporting Lissabon
Note
: Den tidligere Chelsea-anfører er ikke længere på kontrakt i Aston Villa, og derfor er det nu muligt for Sporting Lissabon at hente englænderen. En af præsidentkandidaterne til posten i den portugisiske klub har Terry som et valgløfte.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: A Bola

Mario Balotelli fra Nice til West Ham
Note
: Balotelli har tidligere både spillet for Liverpool og Manchester City i Premier League, og nu kan den næste klub blive West Ham for italieneren. Dog først tidligst til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Miralem Pjanic fra Juventus til Real Madrid
Note
: Selvom det ser ud til, at Pjanic er ved at forlænge med Juventus, så ser det ud til, at Real Madrid vil prøve endnu engang for at hente bosnieren. Denne gang skulle buddet være på 600 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Moussa Dembele fra Celtic til Marseille
Note
: Nu lader det til, at Marseille er klar med et frisk bud på Celtic-angriberen Moussa Dembele.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Toby Alderweireld fra Tottenham til Bayern München
Note: Den tyske storklub skulle angiveligt have den belgiske midterforsvarer på radaren. Jerome Boateng kan være fortid i det sydtyske, da både Paris Saint-Germain og Manchester United er ude med snøren, og skulle det ske, er Alderweireld en af klubbens ønsker for en mulig erstatning.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Mirror

Simon Mignolet fra Liverpool til Napoli
Note: Simon Mignolet var andetvalg i Liverpool i den forgangne sæson, og med Liverpools rekordkøb af Alisson, er vejen til spilletid for belgieren blevet endnu længere. Derfor er han nu angiveligt tæt på en lejeaftale gældende for sæsonen med den italienske klub Napoli. Ifølge spillerens agent er Mignolet meget interesseret, men det finansielle i aftalen er stadig ikke afklaret
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun

Luka Modric fra Real Madrid til Inter
Note: Inters interesse i Luka Modric er ved at blive en transfersaga. Real Madrid har som bekendt sat prisskiltet på den kroatiske landsholdsanfører på 5,5 mia.kr., men Luka Modric er angiveligt så ivrig efter at skifte til Inter, at han overvejer at anmode om en transfer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports Italia

Patrick Roberts fra Manchester City til Girona
Note: Det engelske kanttalent har i de seneste sæsoner været lejet ud til Celtic FC med stor succes, hvilket også har resulteret i interesse fra engelske klubber. Engelske klubber er dog ikke længere en mulighed, da transfervinduet er lukket. Derfor er Roberts nu angiveligt tæt på en sæsonlang lejeaftale med den spanske klub Girona.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Remy Cabella fra Marseille til Saint Etienne
Note: Den tidligere Newcastle-spiller og VM-vinder Remy Cabella skulle være så godt som ny mand i den grønne Saint Etienne-trøje. De to klubber er angiveligt blevet enige om en pris på omkring 36 mio. kr. for kantspilleren.
Sandsynlighed: Over middel
Medie: L’Equipe