Solbakken raser mod videomænd: Det var meget dumt
Foto: Getty Images/Jan Christensen
Europa League

Solbakken raser mod videomænd: Det var meget dumt

Ståle Solbakken retter en ubetinget kritik mod de personer, der står for at vise replay på storskærmen i Parken.

FC København spillede sig i går videre til sidste kvalifikationsrunde i Europa League, da de vandt 2-1 på hjemmebane over CSKA Sofia og dermed gik videre med 4-2 samlet.
Det var dog en noget kontroversiel måde, at FC København startede gårsdagens sejr på.

Nikolaj Thomsen sendte nemlig en stikning til Dame N’Doye, der helt åbenlyst stod offside, men målet blev altså anerkendt. Efterfølgende blev målet vist på storskærmen, og det fik Ståle Solbakken helt op i det røde felt, mens udeholdets spillere flokkedes om dommeren, der kommunikerede med sine assistenter. 

- Det var meget dumt af vores folk i tårnet at bringe de billeder. I hvert før kampen var blevet sat i gang igen. Det var et decideret selvmål, og fodboldforståelsen må op hos dem, der sidder der. Det var mangel på format, siger Ståle Solbakken ifølge Ekstra Bladet.

- Det gjorde, at der blev en dårlig tone på banen i resten af 1. halvleg. Der kommer to-tre ukontrollerede tacklinger fra dem lige efter, og den sidste del af halvlegen var mere præget af slagsmål end fodbold. Det var ikke godt for nogen og helt unødvendigt. Dommeren har dømt mål, og det kommer til at stå uanset hvad, men det bliver også en dårlig situation for ham.

FC København skal i den afgørende kvalifikationsrunde møde Atalanta.