Video : Tipsbladet
Europa League

Thorup: George og Okosun gjorde en forskel

FC Midtjyllands cheftræner roser målskytterne, Mayron George og Ayo Okosun, men er ikke tilfreds med, hvordan holdet håndterede minutterne efter The New Saints' udligning til 1-1.

FC Midtjylland var ikke overbevisende, da holdet torsdag aften kvalificerede sig til Europa Leagues playoff-runde med en sejr på 3-1 og dermed samlet 5-1 over The New Saints.

Cheftræner Jess Thorup så både gode og mindre gode takter fra sit mandskab. På den positive front imponerede specielt FC Midtjyllands to målscorere.

- Målet med tredje runde var at komme til playoff. Og det kom vi med en sikker samlet 5-1-sejr. Det er jeg meget tilfreds med. Og så viser Mayron George og Okosun, at de vil være en del af holdet. De gør en forskel, siger Thorup til fcm.dk.

- Jeg synes, vores defensive struktur har været god. Der kommer nogle småfejl, men vi står godt defensivt.

Men selvom Thorup var tilfreds med forsvaret, så hans svaghedstegn i holdets mentale tilstand og evne til at håndtere favoritværdigheden efter 2-0-sejren i det første opgør.

- Det at være favorit tacklede vi ikke særligt godt mentalt. Vi blev påvirket af, at det stod 1-1, og det gik ud over vores spil. Det skal vi blive bedre til, og den læring må vi tage med os.

Jess Thorup og FC Midtjylland skal nu møde Malmö FF i en direkte duel om en plads i Europa League.