FCM-boss om Sanneh: Vi skal have mere end 45 millioner kroner
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FCM-boss om Sanneh: Vi skal have mere end 45 millioner kroner

Svend Graversen lægger ikke skjul på, at der skal mange millioner på bordet for at få Bubacarr Sanneh væk fra FC Midtjylland.

Bubacarr Sanneh var torsdag ude med en opsigtsvækkende melding i Ekstra Bladet. Midtstopperen direkte bønfalder FC Midtjylland om at sælge ham til Anderlecht i det igangværende transfervindue. Gambianeren forklarer blandt andet, at et lukrativt skifte til den belgiske storklub er vigtigt for ham, da han skal forsøge hele sin familie.

FC Midtjylland har imidlertid kontrakt med Bubacarr Sanneh frem til udgangen af 2021, og dermed har klubben de sidste ord. Og det har foreløbig været "nej tak".

Ifølge Ekstra Bladet har FC Midtjylland et bud på 45 millioner kroner fra Anderlecht i indbakken, men det er ikke nok for de danske mestre.

- Først og fremmest er vi glade for, at der er interesse for vores spillere. Der er rigtig mange spillere, der godt kan se sig selv i en lidt større klub med lidt flere muskler, og det har vi respekt for, men der er spillerens interesse, og så er der vores interesse, siger Svend Graversen, sportschef i FC Midtjylland, til TV3 Sport og tilføjer:

- Vi skal som klub hele tiden vurdere, hvornår er det rigtige tilbud. Det er lidt mere end 45 millioner kroner.

Han fortæller, at han på grund af torsdagens Europa League-opgør mod TNS ikke har haft en snak med Bubacarr Sanneh endnu.

- Bubacarr er heldigvis så professionel en person, at vi kan tage en stille og rolig dialog om, hvordan tingene er. Vi har før haft og kommer til igen at have en god snak om, hvordan karriereplanen er for Bubacarr, siger Graversen.

Bubacarr Sanneh sad på bænken i hele kampen mod TNS. Ekstra Bladet skriver fredag, at FC Midtjylland kræver over 60 millioner kroner for midtstopperen.