Video : Tipsbladet
Superliga

Kasper Risgård var tæt på karrierestop

For kun få måneder siden gik Kasper Risgård med seriøse overvejelser om at indstille karrieren.

Kasper Risgård er fyldt 35, og dermed er han at regne som en aldrende fodboldspiller. Det er deromkring, de fleste professionelle fodboldspillere vælger at trappe ned eller helt indstille karrieren. Risgård er dog fortsat aktiv på højeste niveau for AaB.

Det er dog kun få måneder siden, at Kasper Risgård gik med seriøse overvejelser om at stoppe karrieren. I foråret var midtbanespilleren i en periode langt fra holdet i AaB, og det satte tankerne i gang.

- Vi havde en dialog, om jeg skulle stoppe her til sommer i stedet for til vinter, da min situation var værst. Det var en rigtig hård periode og en af de hårdeste i min karriere. Det tog hårdt på mig ikke længere at være blandt de 17-18 bedste, siger Kasper Risgård i den nyeste udgave af Nordjyske Mediers fodboldpodcast, Ripodsten.

Kasper Risgård fik kæmpet sig tilbage i varmen hos cheftræner Morten Wieghorst, og han har spillet 90 minutter i de seneste to kampe for nordjyderne. I lokalopgøret mod Vendsyssel FF i fjerde spillerunde blev han matchvinder.