Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-keeper håber på skifte: Kan ske noget inden for de kommende dage

Den serbiske keeper Aleksandar Jovanovic håber og tror på, at han kan skifte til en stor liga. Og det kan ske inden for de kommende dage.

For anden gang i denne sæson pillede den serbiske keeper Aleksandar Jovanovic et straffespark. Dermed viste keeperen sig igen at være meget vigtig for det AGF-hold, der som det eneste denne sæson er ubesejret.

Godt nok har AGF også kun vundet en af de første kampe, men optimismen spirrer alligevel i det aarhusianske, hvor Jovanovic og holdet søndag spillede 1-1 mod FC København.

Men det er ikke sikkert, at den 25-årige AGF-keeper fortsætter i Danmark. I hvert fald melder han om meget konkret interesse fra udlandet.

-  Jeg har det fantastisk her i klubben. Mit forhold til fansene er fantastisk. Men det kan godt være, at det snart er tid for mig at rejse. Jeg ved, at der er interesse for mig fra en af de to største ligaer i verden.

- Det er så konkret, at jeg håber, der kan ske noget inden for de kommende dage, siger målmanden til Ekstra Bladet.

Aleksandar Jovanovic blev hentet til AGF i sommeren 2016 fra Radnicki Nis, og efter en lidt usikker start er han bare vokset og vokset i AGF-målet.

Nu kan der altså vente nye udfordringer for keeperen.

Udover Jovanovic har klubben også målmanden Oscar Whalley i truppen, som man denne sommer hentede i spanske Sporting Gijon.