Randers-profil åbner for skifte: Ved ikke, om jeg spiller her næste måned
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Randers-profil åbner for skifte: Ved ikke, om jeg spiller her næste måned

Saba Lobjanidze har været Randers FC's store oplevelse i 2018, men måske er han snart tabt for klubben, der dog kun sælger for "et ualmindeligt godt tilbud".

Søndag kom Saba Lobjanidze for første gang i sæsonen på måltavlen for Randers FC, da han scorede til resultatet 3-0 i kampen mod Hobro IK. Det var i sig selv usædvanligt, at der skulle gå seks runder, før han blev noteret for en scoring, for Lobjanidze har været ganske målfarlig i år.

Den georgiske offensivspiller scorede intet mindre end ti mål i foråret, da Randers spillede sig til overlevelse i Superligaen. Dermed var han - sammen med Bashkim Kadrii - holdets helt store offensive drivkraft.

Det kan dog være, at cheftræner Thomas Thomasberg snart må finde en anden mand til at udfylde Lobjanidzes rolle. Sidstnævnte åbner op for et snartligt skifte.

- Jeg er glad for at være i Randers, men jeg ved ikke, om jeg spiller her til september. Jeg må se tiden an, siger han til Ritzau.

Thomasberg udelukker ikke, at klubben kan sælge sin profil, men siger omvendt, at der skal "et ualmindeligt godt tilbud" til. 

Den 23-årige georgier er i denne sæson blevet flyttet fra kanten ind som angriber i Randers' 4-4-2-system. Han har fortsat kontrakt med klubben i to år endnu.