Video : Tipsbladet
Superliga

Mads 'Mini': Vi spiller ikke godt i øjeblikket

Venstre back Mads ’Mini’ Pedersen og træner Kasper Hjulmand var ikke tilfreds med dagens præstation, men de priser sig lykkelige over den kommende landskampspause.

FC Nordsjælland kan tage tilbage til Sjælland med et point, efter at de søndag eftermiddag spillede 0-0 med Odense Boldklub. Selvom kampen endte uden mål, så var der masser af chancer i opgøret, de fleste til OB.

Venstre back Mads ’Mini’ Pedersen var ikke tilfreds med dagens præstation, men han var meget tilfreds med det ene point.

- I dag leverede vi ikke en særlig god præstation, og vi spiller ikke særligt godt i øjeblikket. Vi mangler flow, energi og relationer. Men vi har før smidt kampe i de sidste 5 minutter, så det var dejligt, at vi holdte stand i dag, sagde Mads ’Mini’ Pedersen til TV3 MAX efter kampen.

Kasper Hjulmand deler holdningen om, at dagens præstation var under vanligt niveau.

- Vi får ikke det udtryk frem, vi gerrne vil have. Vores eget tempo var ikke godt, og OB var gode til at komme retur og lukke vores omstillinger. Men nu kommer der en landskampspause, og den er meget tiltrængt, sagde Kasper Hjulmand til TV3 MAX efter kampen. 

OB er nu på seks point i Superligaen, mens FC Nordsjælland har ni.