Firmino og Neymar fældede USA

Brasilien slog USA med 2-0 i en venskabskamp natten til lørdag. Andetsteds klarede Argentina sig uden Lionel Messi, da de slog Guatemala med 3-0.

Brasilien gæstede USA i en venskabskamp natten til lørdag, og her sørgede de brasilianske verdensstjerner for en sejr.

Allerede efter 11 minutter sendte Liverpool-angriberen Roberto Firmino således Brasilien i front, da han prikkede Douglas Costas indlæg over stregen.

Kort inden pausen blev det også til 2-0, da Liverpools Fabinho blev nedlagt i feltet. Dommeren tildelte brassilianerne et straffespark, som Neymar tog sig af uden problemer. Det var desuden hans 57. landsholdsmål på 91 kampe.

2-0 blev også kampens slutresultat.

Både Colombia, Argentina og Uruguay sikrede sig også sejre natten til lørdag.

Colombia besejrede således Venezuela med 2-1, mens Argentina klarede sig uden Lionel Messi og slog Guatemala 3-0 på mål af Gonzalo Martinez, Giovani Lo Celso og Giovanni Simeone. Uruguay gæstede Mexico, og her blev det til en overbevisende 4-1-sejr i et opgør, hvor Luis Suarez blandt andet stod for to mål.