Kontroversielt mål satte gang i Esbjerg-sejr

Jacob Lungi Sørensen scorede med albuen, da Esbjerg fB tog en sikker på 2-0 over kriseramte OB.

Efter landsholdspausen var der fredag aften igen Superliga på programmet, da Esbjerg fB hjemme tog imod OB.

Fra kampens start var det en rodet affære, hvor Bashkim Kadrii blev spillet fri i feltet og fik en afslutning på, som imidlertid blev reddet. I kampens indledende fase var det udpræget udeholdet, der styrede spillets gang.

Som halvlegen skred frem kom Esbjerg fB også til enkelte chancer, men det var overvejende OB, som dominerede spillet.

Alligevel var det Esbjerg fB, der kom i front efter 41 minutter på et frispark, der blev lagt ind til Jacob Lungi Sørensen, der fik scoret med albuen, da han prøvede at beskytte sig fra at blive ramt i hovedet af en OB-fod.

I anden halvleg var Esbjerg fB meget tæt på at fordoble føringen på et hjørnespark, men Sten Grytebust fik afværget situationen. Til gengæld kunne OB-målmanden ikke gøre noget efter 52 minutter, da Yuri Yakovenko fik skovlet bolden i nettet til 2-0.

OB virkede frustrerede over, at de ikke fik udnyttet chancerne, og halvvejs i anden halvleg fik Nicklas Helenius en gigantisk chance, hvor han nærmest bare skulle sætte hovedet på for at score, men alligevel lykkedes det for Jeppe Højbjerg at redde afslutningen.

OB fik lagt mere pres på mod kampens afslutning, men Esbjerg fB stod godt imod og holdt buret rent.

Dermed vandt Esbjerg fB kampen med 2-0, mens OB indkasserede endnu et nederlag.