Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-manager: N’Doye er blevet en klogere spiller

Ståle Solbakken påpeger, at Dame N’Doye er begyndt at bruge hovedet mere, mens han samtidig er blevet en større holdspiller.

Det var med både forventning og frygt, at Dame N’Doye blev offentliggjort som ny FC København-spiller, inden Superliga-sæsonen begyndte.

Han var nemlig en af de allerbedste spillere hos københavnerne, sidst han var på kontrakt i klubben, men samtidig var det lidt af en lottokupon med de 33 år på dåbsattesten og begrænset succes i sin seneste klub, tyrkiske Trabzonspor.

Indtil videre har Dame N’Doye gjort al tvivl til skamme.

N’Doye har nemlig scoret seks mål i Superligaen og er alene i front på topscorerlisten, og samtidig har han vist sig som en essentiel faktor for at skabe en sammenhængende offensiv med sin rolle som opspilsstation.

- Han er blevet en klogere spiller, og så er han også blevet en endnu bedre holdspiller. Han har altid været en holdspiller, men er det i endnu højere grad nu, og han er en klar lederskikkelse for os, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Ståle Solbakken forklarer også, at Dame N’Doye virker ekstra motiveret, fordi han nu igen bliver brugt som angriber. I Trabzonspor blev han nemlig ofte benyttet som kantspiller.