Gattuso: En pinlig start

AC Milan-træneren kalder hans mandskabs første 20 minutter mod Cagliari pinlige, og lige nu er det til at grine af, hvis man tror, at holdet kan kæmpe om en af toppladserne i Serie A.

Søndag fik Gennaro Gattusos mandskab 1-1 med hjem fra Cagliari, men den tidligere topspiller var langt fra tilfreds med starten på kampen.

- Det var pinligt de første 20 minutter. Cagliari fortjente at føre med mere end et mål til pausen, og så havde det været en anden kamp. Det er til at grine af, at vi bliver snakket om som udfordrer til Juventus, for vi har en lang vej foran os, siger Gattuso til Sky Sports Italien.

Milaneserne fik udlignet i anden halvleg, da Gonzalo Higuain scorede sit første mål for klubben.

Snakken om AC Milan som en af udfordrerne til suveræne Juventus kommer ovenpå skuffende sæsonstarter fra flere af de andre store klubber.

AC Milan har efter tre kampe i Serie A en enkelt sejr, en uafgjort og et nederlag. Holdets næste opgave er torsdag i Europa League, når de tager til Luxembourg for at møde overraskelsen fra Dudelange.