Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-træner udpeger flere spillere, der skal hæve niveauet

Alexander Zorniger peger på flere spillere, som skal øge niveauet, hvis Brøndby-holdet skal ramme niveauet.

Sidste sæsons pokalvindere fra Brøndby IF er inde i en skidt periode.

Mandskabet fra den københavnske vestegn tabte søndag med 2-4 hjemme til SønderjyskE, og dermed var det tredje hjemmekamp i streg, at klubben ikke var i stand til at gå fra banen som vinder. To af de tre kampe er blevet tabt. I de sidste fem kampe i Superligaen har Brøndby blot hentet fire point, og hvis klubben skal spille med om det sjove i toppen af Superligaen, skal holdet finde et højere niveau, og præstationerne skal være bedre.

Efter nederlaget til SønderjyskE stillede træner Alexander Zorniger sig forrest og tog tæskene, men han gjorde også opmærksom på, at han savner noget form fra nogle af sine nøglespillere.

Brøndby-træneren pegede efter 2-4 nederlaget på, at nogle af nøglespillerne savner stabilitet i spillet.

- Benedikt Röcker er uden tvivl en af dem, men han kæmper åbenlyst med sit individuelle spil, og så skal Dominik Kaiser steppe op - og Hany Mukhtar. Han havde en stor, stor chance for at score til 3-2, og så gælder det selvfølgelig også Johan Larsson som kaptajn, sagde Alexander Zorniger til Ekstra Bladet.

Brøndby ligger fortsat nummer tre i Superligaen med 14 point - klubben er fire point efter FC København, der søndag tabte med 1-3 til FC Midtjylland.

Næste opgave for Brøndby er en udekamp mod AGF.