Video : Tipsbladet
Premier League

Pochettino om dårlig form: Vi er ikke titelkandidater

Tottenham har tabt to kampe i træk i Premier League, og klubbens træner Mauricio Pochettino slår fast, at klubben ikke er kandidat til nogen titler, hvis den nuværende form fortsætter.

Tottenham kom buldrende fra start i dette års Premier League med tre sejre i tre kampe, men efter to nederlag i træk til henholdsvis Watford og Liverpool er stemingen i London-klubben vendt en smule. 

Klubbens manager Mauricio Pochettino lagde ikke fingre i mellem, da han på pressemødet forud for Champions League-mødet med Inter skulle sætte et par ord på Tottenhams præstationer i de seneste kampe. 

- Vi er ikke realistiske titelkanditater i nogen turnering, som jeg ser det. Hvis vi spiller, som vi gjorde mod Liverpool, ser det meget svært ud. Hvis vi spiller, som vi gjorde mod Watford, er det umuligt, sagde Mauricio Pochettino på pressemødet ifølge Sky Sports. 

På trods af de hårde ord tror Pochettino på, at tingene kan nå at vende for Tottenham. 

- Vi er nødt til at arbejde hårdere og forbedre os. Vi skal bruge de to nederlag til noget produktivt. Det skal være et wake-up call. Det er heldigvis stadig tidligt i sæsonen, så vi har tid til at forbedre os, sagde Pochettino på pressemødet. 

Tottenham sparker Champions League-gruppespillet i gang, når de tirsdag aften møder Inter i Milano. Kampen begynder kl 18.55.