Video : Tipsbladet
Premier League

Højbjerg efter uafgjort og drømmemål: Det er ikke godt nok

Pierre-Emile Højbjerg lavede mandag aften et drømmemål, da Southampton måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Brighton i Premier League. Det er ikke godt nok, ifølge danskeren.

Pierre-Emile Højbjerg har fået god start på sæsonen i Premier League, hvor han har været en fast del af startopstillingen og er kommet på måltavlen i de to seneste kampe.

Mandag aften scorede Højbjerg et drømmemål, da han sendte Southampton i front mod Brighton med et brag af et langskud fra 35 meters afstand. Southampton kom også foran 2-0, men de måtte alligevel nøjes med 2-2, og det er klubbens danske midtbanemand ikke tilfreds med.

- Vi spillede godt i det meste af kampen. Hvad havde Brighton i den første time? En lang bold og et hovedstød? Vi var foran 2-0 mod et hold, vi skal slå, hvis vi vil tages seriøst i år. Det er ikke godt nok, sagde Højbjerg til Sky Sports efter kampen. 

Højbjerg er dog positivt stemt over holdets sæsonstart, og han er også tilfreds med sit langskudsmål. 

- Jeg synes, der er mange positive ting i vores spil, og vi er på rette vej. I de sidste 3-4 kampe har vi fightet for hinanden og hjulpet hinanden, vi skal bare fortsætte. Hvad kan jeg sige til sådan et mål? Jeg følte for at prøve lykken, og jeg var heldig, sagde Pierre-Emile Højbjerg til Sky Sports efter kampen. 

Næste opgave for Højbjerg og Southampton er på lørdag, hvor de skal på besøg hos Liverpool.