Spilforslag til NFL: Jon Grudens svære start fortsætter
Foto: Getty Images
Spil

Spilforslag til NFL: Jon Grudens svære start fortsætter

Der venter Oakland Raiders en svær kamp i Miami, og vi tror, at Jon Grudens mandskab taber for tredje gang i streg.

Spilstop søndag 19.00
Miami Dolphins - Oakland Raiders 1
Odds 1,58 hos bet365

Det er to hold i forskellige retninger, der mødes i Miami søndag aften. Hjemmeholdet Dolphins fører AFC East efter to sejre i de første to kampe, mens modstanderen Oakland Raiders er sidst i AFC West med to nederlag i de første par kampe.

Og det ligner ikke umiddelbart en kamp, hvor Raiders kommer tilbage på sporet.

Miami Dolphins kommer ind til opgøret med masser af selvtillid og et angreb, der sætter de nødvendige point på tavlen, mens forsvaret har vist sig som et af de bedre i ligaen. Det forsvar skal stoppe et Raiders-angreb, der anført af Derek Carr er haltende og hostende. Og Raiders' forsvar er ikke meget bedre, efter man har tradet superstjernen Khalil Mack til Chicago.

Dolphins har en rigtig god mulighed for at gå 3-0, og det tror vi også, mandskabet gør. Spil på hjemmeholdet til 1,58.

---

To løse tanker:

Patrick Mahomes kommer ned på jorden på et tidspunkt efter en vanvittig start, og det kan blive allerede i uge tre mod San Francisco 49ers. Til odds 3,40 hos både Betfair og bwin er Niners for store underdogs til vores smag. Den giver vi et lille skud.

Buffalo Bills er med afstand NFL's dårligste hold denne sæson. VIlle holdet overhovedet kunne vinde en kamp i CFL? 3-47 og 20-31 lyder nederlagene på indtil videre. I kampen mod Chargers hed den 6-28, inden Bills fik den op på 20-31. Der er odds 1,70 at hente hos bet365, hvis Vikings med et godt offense og et elite-forsvar vinder med mere end 14,5 point. Det tror vi, de gør.