Fischer: Pieros havde brug for at score et mål
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Europa League

Fischer: Pieros havde brug for at score et mål

Efter en svær kamp mod FC Midtjylland var det ifølge Viktor Fischer meget afgørende, at Pieros Sotiriou fik svaret tilbage med et mål mod Zenit.

FC København kom fint fra start på Europa League-gruppespillet, da de fik 1-1 mod den russiske topklub Zenit St. Petersburg. Her var det en kamp, hvor Pieros Sotiriou stod for FCK'ernes scoring. Det var ifølge holdkammeraten Vikfor Fischer meget vigtigt, at det netop kom fra Pieros.

Det fortalte han umiddelbart efter slutfløjt til 6'eren.

- Det må man sige. Jeg var lidt hård ved vores angribere efter kampen i søndags, og det er fordi, hele holdet forventer så meget af dem, fordi de er dygtige. Det må man sige, at de svarede tilbage på i dag. Han havde brug for at score et mål, og vi havde brug for, at han scorede igen, så det betyder også noget for mig, lyder det fra Viktor Fischer.

FCK-offensivspilleren var desuden meget glad for, hvordan holdet klarede sig i opgøret mod russerne, hvor han godt kunne se københavnerklubben tage de tre point.

- Vi spiller faktisk rigtig, rigtig godt i lange perioder, og jeg synes faktisk også - uden at overdrive - at vi godt kunne have vundet. Det er ærgerligt, at de får et mål i slutningen af første halvleg, men vi kommer rigtig flot tilbage igen, siger han og fortsætter: 

- Vi spiller ganske udmærket kampen igennem, og vi viser, at vi kan være med europæisk - og måske mere til. Det får vi at se. Alt i alt kan vi være tilfredse, fortæller Fischer.

Resultatet betyder, at FC København deler andenpladsen i gruppen med Zenit, mens Slavia Prag er på førstepladsen efter en sejr på 1-0 over Bordeaux.