Dagens Double: Braga skal have gode chancer mod Sporting
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Braga skal have gode chancer mod Sporting

Braga er kommet fantastisk fra start og møder hjemme et Sporting mandskab der har en EL kamp i benene.

Spilstop 21.15
Braga - Sporting Lissabon 
(DNB - pengene tilbage ved uafgjort)
Odds 1,8 hos Bet365

Spilstop 17.30
Samara - Krasnodar
Under 2,25 mål

Odds 1,72 hos Bet365

Samlet Odds: 3,1 hos Bet365

Braga har vist sig rigtig stærke i starten af sæsonen. Holdet ligger med 10 point for fire kampe og har scoret tæt på tre mål pr. kamp. Braga har i flere i sæsoner været rigtig stærke hjemme. Til kampen har de Xadas ude.

Sporting har i mange år hørt til i toppen af rækken, og har ligesom Braga lagt ud med 10 point. Dog har de haft lidt sværere ved at vinde kampene. Måske fordi de også har EL at tænke på. Sporting tog en sejr i torsdags over Qarabag. 

To lige gode hold mødes, men Braga har hjemmebane, og Sporting kommer med en kamp i benene. Gæsterne har vigtige Dost og Mathieu ude. Vi spiller Braga i dnb varianten, hvilket betyder pengene tilbage ved uafgjort.

Der er lagt op til få mål, når bundholdet Samara tager imod Krasnodar der hører til i toppen af rækken. Samara har blot scoret to mål i syv kampe, hvoraf den ene scoring er kommet hjemme. Det er altså et hold der på egen bane spiller meget målfattige kampe. 

Krasnodar er offensivt markant bedre, og har i syv kampe scoret 11 mål. Men de kommer fra en EL kamp i Tyrkiet som de vandt med 1-0. Det faktum, samt at de er på udebane, gør at vi tror på en kedelig affære i Samara, og spiller under 2,25 mål.