Dommer erkender fejl: Der var straffe til Brøndby
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Dommer erkender fejl: Der var straffe til Brøndby

Dommeren i opgøret mellem Brøndby og AC Horsens, Morten Krogh, indrømmer, at han overså et straffespark i overtiden til Brøndby.

Brøndby har god grund til at føle sig snydt efter kampen mod AC Horsens søndag aften. I overtiden gik Kamil Wilczek i græsset efter en duel med Sonni Nattestad. Her blev det til et frispark til Horsens-spilleren i stedet for et straffespark.

Her burde det have været omvendt. Det erkender kampens dommer Morten Krogh i et interview med TV3+ efter kampen.

- Ude på banen har jeg en vurdering om, at Kamil Wilzcek laver et puf i ryggen på forsvarsspilleren. Efter jeg har set den igen, må jeg desværre indrømme, at der er et benspænd af forsvarsspilleren mod Wilczek. Derfor er der straffespark, siger Morten Krogh

Der var desuden også et rødt kort til Brøndby i kampen, og det fik dommer Krogh også muligheden for at fortælle om. Her var der dog ikke anledning til at beklage noget.

- Det er forseelsen i sig selv, tacklingen. Benspændet i sig selv er til en udvisning. Der er vi inde og vurdere på farten i tacklingen, og om han har mulighed for at spille bolden - og viljen til at spille bolden. Efter de kriterier er der udvisning, lyder det fra kampens dommer.

Kampen mellem Brøndby og AC Horsens blev til en 2-1-sejr til sidstnævnte.