Tirsdagens rygtebørs: Conte bliver ny United-manager
Foto: Getty Images
Rygter

Tirsdagens rygtebørs: Conte bliver ny United-manager

Dagens bedste transferrygter er samlet her på tipsbladet.dk.

Andreas Granqvist fra Helsingborg til Manchester United
Note
: Det forlyder nu, at Uniteds jagt på en ny mand til midterforsvaret har afledt interesse for den svenske spiller Andreas Granqvist.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fotbolldirekt

Ilay Elmkies fra Hoffenheim til Manchester City
Note
: Manchester City-manager Pep Guardiola har eftersigende fået øjnene op for Hoffenheims 18-årige stortalent Elmkies, som også jagtes af flere andre klubber rundt omkring i Europa.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Zinedine Zidane til Juventus
Note
: Rygterne om at Zidane er på vej i en stilling hos de italienske mestre fra Juventus tager nu til, og det seneste handler om, at han hellere vil til Italien end United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le Parisien

Antonio Conte til Manchester United
Note
: I United har Mourinho haft svært ved at skabe de ønskede resultater, hvilket har medfødt en del rygter om en mulig fyring. Det ser nu ud til, at den tidligere Juventus- og Chelsea-træner Antonio Conte kan blive den næste mand i spidsen for United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Gabriel Jesus, Leroy Sane, Raheem Sterling eller Phil Foden fra Manchester City til Juventus
Note
: I Juvnetus har man tilsyneladende kastet sin kærlighed på en række spillere fra City, som de gerne ser komme til Torino.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Aaron Ramsey fra Arsenal til Real Madrid
Note:
Den spanske storklub melder sig nu også ind i kampen om den walisiske landsholdsspiller, som har kontraktudløb med Arsenal næste sommer. Netop nu tyder intet på, at den aftale bliver forlænget, da kontraktforhandlingerne er brudt sammen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Teamtalk

Piotr Zielinski fra Napoli til Arsenal
Note:
Hvis Aaron Ramsey forlader Arsenal inden for den nærmeste fremtid, har the Gunners besluttet sig for at holde et ekstra øje med polske Piotr Zielinski fra Npoli.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: SportMediaset

Paul Pogba fra Manchester United til Barcelona
Note:
Bestyrelsen i den spanske storklub er ikke enige om, hvorvidt det er en god idé at hente Paul Pogba til klubben. Dog mener Barcelona, at klubben har de finansielle ressourcer til at købe den franske verdensmester.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: ESPN

Scott McKenna fra Aberdeen til Wolverhampton
Note:
I løbet af sommeren fik både Aston Villa og Celtic afvist bud på Scott McKenna, men måske har Premier League-klubben, Wolverhampton, mere held i sprøjten. Oprykkerklubben har i hvert fald interesse for den skotske forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Scottish Sun