Video : Tipsbladet
Benelux

Nicolai Jørgensen efter skuffende indsats: Jeg mangler rytmen

Den danske angriber spillede søndag hele kampen, da Feyenoord skuffende måtte nøjes med 1-1 mod Willem II. Efter kampen erkendte danskeren, at hans indsats kunne have været væsentligt bedre.

Nicolai Jørgensen har efter sommerens skuffende VM været ramt af en skade, der har holdt danskeren ude i sæsonens fire første ligakampe.

I de seneste tre kampe er Nicolai Jørgensen blevet skiftet ind, men i søndagens udekamp mod Willem II fik danskeren så en plads i startopstillingen, da Robin van Persie var ramt af karantæne.

Kampen viste dog tydeligt, at Nicolai Jørgensen er langt fra topformen, og det erkendte angriberen efter 1-1 kampen mod Willem II.

- Det er altid svært, når man ikke spiller fodbold i tre måneder. Det er godt at være tilbage, men jeg er nødt til at arbejde hårdt hver uge for at blive så skarp som muligt igen. Jeg kan gøre det meget bedre end i dag, men jeg mangler rytmen. Det er ikke en undskyldning, men fodbold fungerer på den måde, at jeg har brug for minutter, siger angriberen til FOX Sports. 

Nicolai Jørgensen blev ikke udtaget til landsholdets kampe mod Irland og Østrig.

- Jeg er ikke på det niveau endnu. De næste to uger bliver meget vigtige for mig, siger Nicolai Jørgensen.