Købt eller solgt? Dansk træner til diskussion onsdag
Foto: Getty Images
Generelle

Købt eller solgt? Dansk træner til diskussion onsdag

Bestyrelsen i Eintracht Braunschweig skal onsdag diskutere, om danske Henrik Pedersen skal fortsætte som cheftræner for klubben.

Hvis Henrik Pedersen bider negle i øjeblikket, er der ikke så meget at sige til det.

Danskeren er til dagligt cheftræner i Eintracht Braunschweig, der har fået en helt forfærdelig start på sæsonen og indtager sidstepladsen i den tyske 3. liga efter 11 spillerunder. Danskerklubben, der i sidste sæson rykkede ud af 2. Bundesligaen, har blot vundet en enkelt kamp - i weekenden førte holdet 2-0 over Sportfreunde Lotte på hjemmebane, men måtte nøjes med 2-2.

Det har fået sædet til at brænde under Henrik Pedersen, og danskeren kan reelt være fortid som cheftræner i Eintracht Braunschweig på onsdag.

Søndag holdte bestyrelsen i Eintracht Braunschweig et møde om den sportslige fremtid, men der blev ikke draget nogen endelig konklusion. Det sker først på et møde på onsdag, meddeler klubben på sin hjemmeside. Dermed har Henrik Pedersen altså udsigt til 48 timer, hvor han reelt ikke ved, om han er købt eller solgt.

Foruden Henrik Pedersen har Eintracht Braunschweig danskerne Jonas Thorsen, Malte Amundsen og Frederik Tingager på lønningslisten.