Spilforslag: Yussuf scorer mod hullede irere
Foto: Jan Rønbøg / Getty Images
Spil

Spilforslag: Yussuf scorer mod hullede irere

Fem mål i de sidste syv kampe gør Yussuf Poulsen til Danmarks farligste våben i offensiven.

Lørdag kl. 20.45
Irland - Danmark
Yussuf Poulsen scorer
4,90 @ Unibet

Danmark er uden Christian Eriksen, og det lægger selvsagt et større pres på de øvrige offensivspillere i truppen. En af disse er Yussuf Poulsen, som skal forsøge at overføre den nuværende succes i RB Leipzig til det danske landshold.

Med fem scoringer i de seneste tre ugers syv klubkampe er Poulsen nemlig landsholdets mest formstærke offensivspiller, hvis det afgørende parameter er mål. Og netop mål lukker lørdagens modstander ofte ind. 2-0-sejren over Moldova i oktober sidste år er således den eneste hjemmekamp, hvor Irland har holdt målet rent i løbet af det sidste halvandet års tid.

Danmark har ikke tabt i en eneste af de sidste 20 kampe, hvis amatørernes indsats imod Slovakiet fraregnes. Irland lider stadig under uroen omkring assistenttræner Roy Keane og må desuden undvære Robbie Brady, Stephen Ward og Jonathan Walters foruden anfører Seamus Coleman.

Det skaber gode forudsætninger for danske mål – og ingen er lige nu mere oplagt til at score dem end 24-årige Poulsen, som giver fornemme odds 4,90 hos Unibet.