Video : Tipsbladet
Superliga

Arajuuri om Mukhtar-skænderi: Slet ikke tale om et sammenstød

Paulus Arajuuri nedtoner det åbenlyse skænderi, han havde med Hany Mukhtar på banen efter nederlaget til AC Horsens for to uger siden.

Brøndby IF gik på landskampspause med en flot og ikke mindst forløsende 3-1-sejr på udebane over AaB. Forinden havde de blå-gule spillet fire Superliga-kampe i træk uden at vinde, og de første krisetegn var begyndt at vise sig over den københavnske Vestegn.

Efter 1-2-nederlaget på hjemmebane til AC Horsens den 30. september kunne man blandt andet se Paulus Arajuuri og Hany Mukhtar i et åbenlyst skænderi på banen, og flere holdkammerater måtte træde til og dæmpe gemytterne. 

Ifølge Paulus Arajuuri skal der ikke lægges noget i skænderiet med Hany Mukhtar.

- Jeg læser ikke medierne selv, så jeg vidste ikke engang, der var blevet skrevet om det, men det hørte jeg fra en ven. Jeg er gode venner med Hany. Efter en kamp er der altid mange følelser, og når man har tabt, tolkes der altid ekstra meget på situationerne i andres øjne. Der var slet ikke tale om et sammenstød, siger Paulus Arajuuri tiil Iltalehti og tilføjer:

- Vi er altid kritiske over for os selv og hinanden. Nogle gange stikker det af, men det skyldes udelukkende, at alle vil vinde. Det vigtige er, at det bliver på banen, og man kan være venner igen dagen efter. Det vil folk kunne bekræfte.

Paulus Arajuuri måtte udgå i pausen af det nævnte opgør mod AC Horsens med en skade, og han var slet ikke i truppen mod AaB. Fredag spillede han imidlertid 90 minutter, da Finland besejrede Estland med 1-0 takket være en scoring af Teemu Pukki.

Han fastslår, at Brøndby-fansene ikke skal være bekymrede for, at han vender skadet hjem fra landsholdslejren.

- De stoler på mig og på landsholdet. Jeg går ikke på banen, hvis jeg ikke føler, jeg er klar. Jeg er meget taknemmelig for, at Brøndby har givet mig grønt lys til at være her, lyder det fra Arajuuri.

Brøndby IF møder OB på næste mandag.