Video : Tipsbladet
Landshold

Lerager om drømmemål: Jeg ramte den rimelig godt

Lukas Lerager er meget tilfreds med både sit mål og præstationen, da han fik sin første start for landsholdet i tirsdagens 2-0 sejr over Østrig.

Bordeauxs danske midtbanespiller Lukas Lerager startede for første gang inde for landsholdet, da Danmark tirsdag aften besejrede Østrig med 2-0 i Herning.

Lerager kvitterede for startpladsen med et sandt perlemål, hvor han efter bandespil med Yussuf Poulsen og Pione Sisto bragede bolden op i det lange hjørne. Lerager selv var da også ret tilfreds med sit første mål for det danske landshold.

- Normalt er jeg en ret beskeden fyr, men jeg ramte den rimelig godt. Det er nok det bedste mål, jeg har lavet, og så lavede jeg det på det helt perfekte tidspunkt. Det var måske lidt mere held end forstand, men aktionerne inden er gode, og folk ved bare hvad de skal, siger Lukas Lerager efter kampen til Kanal 5.

Lerager havde i forvejen fået debut på landsholdet, men i aften var han for første gang at finde fra start, og det var en speciel oplevelse.

-Jeg var ikke nervøs, men jeg havde kriller i maven. Det var dejlig at komme ud over kanten på den måde i sin første start for landsholdet, det giver selvtillid, siger Lukas Lerager til Kanal 5. 

Det var Lukas Leragers første mål i hans stjette landskamp.