Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens forventer Vendsyssel-kamp uden Bo Henriksen

AC Horsens' cheftræner mod Vendsyssel FF på søndag bliver med al sandsynlighed Mads S. Lyng.

Der bliver sandsynligvis lidt mere stille, end der plejer på AC Horsens' trænerbænk, når Den Gule Fare søndag møder Vendsyssel FF på udebane i Superligaen.

I 1-2-nederlaget til Esbjerg fB før landskampspausen blev Bo Henriksen bortvist af kampens dommer Mikkel Redder, og tipsbladet.dk har været i kontakt med Jens Hjortskov, der er formand for Fodboldens Disciplinærinstans, og han bekræfter, at der er en sag kørende mod Bo Henriksen. 

Instansen er endnu ikke kommet med en kendelse, men normal procedure i forbindelse med bortvisning er karantæne. Det har man også noteret sig i AC Horsens, hvor assisterende træner Mads S. Lyng er forberedt på en eftermiddag som cheftræner.

- Det plejer jo at koste en karantæne, og det er også det udgangspunkt, vi har haft. Vi afventer stadig den endelige dom, og den forventer vi at få torsdag, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at den meget vel kan lyde på en karantæne. Så træder jeg til som cheftræner, men det er virkelig ikke noget, der har fyldt i landskampspausen overhovedet, siger Mads S. Lyng til tipsbladet.dk.

Det vil ikke være første gang, at Mads S. Lyng træder til som afløser for Bo Henriksen. Det gjorde han også mod Hobro IK i sidste sæson, da Bo Henriksen var fraværende af personlige årsager. Det opgør endte 1-1.

- Det tager måske lige det værste kriller i maven, at jeg har prøvet det før, men jeg er nu ret rolig, og spillerne kender mig ud og ind. Jeg får en ny rolle i løbet af kampen, og det bliver den største udfordring. Bo er en indpisker, og det kommer vi selvfølgelig til at mangle, men vi skal nok løfte opgaven, lyder det fra Mads S. Lyng.

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Bo Henriksen. Der er kickoff mellem Vendsyssel FF og AC Horsens søndag klokken 12.00.