Video : Tipsbladet
Superliga

Viktor Fischer: Jeg glæder mig til at komme tilbage

FC København-profilen Viktor Fischer glæder sig til at komme tilbage i weekendens kamp mod Vejle, efter at han har siddet ude med en skade.

FC København har været uden en af de helt store profiler i de seneste kampe. Viktor Fischer udgik med en skade i nederlaget til Vendssysel og har dermed misset kampene mod Bordeaux og Randers FC.

I landskampspausen er Viktor Fischer dog blevet fit, og han er med i truppen til søndagens opgør mod Vejle. Fischer glæder sig til at komme tilbage på grønsværen.

"Det har været et godt forløb, siden jeg blev skadet i kampen mod Vendsyssel, og jeg har kunne bygge på dag for dag. Drengene har jo klaret sig rigtig godt uden mig også - det har været fedt at se fra sidelinjen. Men jeg glæder mig da til at komme tilbage på banen og forhåbentlig bidrage med en masse, siger Viktor Fischer til FC Københavns hjemmeside. 

FC København går en periode i møde med en masse kampe, og Viktor Fischer håber, at den starter med tre point søndag.

- Vejle-kampen bliver startskudet på en rigtig travl tid, og det gælder om at skyde den periode igang med en god præstation og tre point. Vi har haft nogle udfald på udebane i denne sæson - søndag skal vi vise, at vi er blevet klogere og dygtigere, siger Viktor Fischer til klubbens hjemmeside. 

FC København og Vejle brager sammen på Vejle Stadion søndag kl 16.00.