Uskarpe Club Brügge måtte nøjes med uafgjort mod kriseramte Monaco
Foto: Getty Images
Champions League

Uskarpe Club Brügge måtte nøjes med uafgjort mod kriseramte Monaco

Club Brügge var det bedste hold på banen, men alligevel lykkedes det Monaco at holde stand og sikre uafgjort i Champions League-kampen.

Det var to hold, der havde brug for point, som tørnede sammen på Jan Breydel Stadion i Brügge, og det kom hurtigt til udtryk.

Både hjemmeholdet Club Brügge og gæsterne fra Monaco forsøgte at få scoret et tidligt mål i opgøret, og det var den belgiske klub tæt på at gøre efter 14 minutter, hvor Wesley sendte bolden forbi Loic Badashile, som er det normale fjerdevalg i Monacos mål, men linjedommeren vinkede for offisde.

Derimod lykkedes det for Monaco at få scoret efter 32 minutter, da Moussa Sylla fra tæt hold sparkede bolden ind til en fransk føring. Den holdt dog kun ganske kort tid, for efter 39 minutter svarede Club Brügge igen, da Hans Vanaken sendte et skarpt indlæg ind i feltet, som Wesley headede ind til udligning.

Straks fra anden halvlegs begyndelse truede hjemmeholdet igen Loic Badashiles mål, men den unge målmand fik afværget. Club Brügge fortsatte dog dominansen, og efter en times spil havde Ruud Vormer en stor chance inde i straffesparksfeltet, men anføreren sparkede bolden et stykke over mål til stor ærgelse. 

Som anden halvleg skred frem blev chancerne færre, men det var stadig tydeligt, at især Club Brügge var meget opsat på at få alle tre point hevet i land. 

To minutter inde i overtiden havde indskiftede Lois Openda en kæmpechance for at få sikret Club Brügge sejren, men den 18-årige indskifter misbrugte et hovedstød fra nært hold, og kort tid efter fløjtede Michael Oliver af. 

Det resultat kan Monaco være mest tilfreds med, for Club Brügge havde en række store muligheder for at hive alle tre point med fra kampen. Det ene point kan ingen af holdene reelt bruge til det helt store i forhåbningerne om at avancere fra gruppen, der også indeholder Dortmund og Atlético Madrid.