Video : Tipsbladet
Benelux

Skuffet Thorup efter første nederlag: Det værste var vores indstilling

Jess Thorup var ikke tilfreds med Gents indstilling, da de tirsdag aften tabte til bundholdet Mouscron.

Efter sejre over Oostende og Charleroi indkasserede Jess Thorup tirsdag aften sit første nederlag som Gent-træner, da den danske træners mandskab blev slået med 3-1 af bundholdet Mouscron.

Den præstation var Thorup ikke tilfreds med, og han var især skuffet over indstillingen, hans hold havde. Det fortæller han til Gents hjemmeside. 

- Vi startede ikke godt ud, selv om vi vidste, at det ville blive en svær kamp. Efter at have vundet to kampe skal man begynde en kamp med selvtillid, når man møder et hold, der ligger lavere end en selv i tabellen. Vores mentalitet var dog ikke optimal. Vi skabte meget færre chancer end i de forgangne to kampe, og forsvaret var ikke stabilt, og så er det svært at vinde kampe.

- Det værste var vores indstilling. Ingen aggressivitet, intet højt pres… Det var ikke en del af vores taktik. Jeg skal have en snak med spillerne, fortæller Thorup.

Trods nederlaget ligger Gent stadig femtepladsen i den bedste belgiske række med 20 point, men de kan dog blive overhalet af Standard Liege, der spiller torsdag aften. Rækken føres i øjeblikket af Club Brugge, som har ti point mere end Gent.