Video : Tipsbladet
Superliga

Zeca inden derby: Det peger i den rigtige retning

FC København-anfører Carlos Zeca er optimistisk inden weekendens derby mod Brøndby IF.

På søndag tørner Brøndby og FC København sammen i den største fodboldkamp i Danmark. 

Begge hold kommer til kampen med et nederlag i bagagen, og endda til samme klub. Brøndby tabte mandag til FC Midtjylland i Superligaen, mens FC København torsdag blev slået ud af selvsamme FC Midtjylland i pokalturneringen. FCK-anfører Carlos Zeca er dog optimistisk inden søndagens kamp.

- Vi har lagt torsdagens nederlag bag os, og nu kigger vi frem mod de kommende kampe – selvfølgelig først og fremmest derbyet på søndag. Jeg synes, at alt i vores spil peger i den rigtige retning. Vi skal bare fortsætte med at arbejde hårdt, holde fokus og holde sammen på holdet, så er jeg sikker på, at vi nok skal få flere gode resultater, siger Carlos Zecas til FCKs hjemmeside. 

Det er en vild atmosfære, der venter spillerne på Brøndby Stadion på søndag, og Carlos Zeca håber på at kunne give FCK-fansene noget at glæde sig over. 

- Et derby er meget specielt – for fansene og for os, fordi vi tydeligt mærker den ekstra spænding og intensitet, der er omkring kampene. Der er ikke noget, vi hellere vil end at vinde derby, fordi vi ved, hvor meget det betyder for vores fans, siger Carlos Zeca til FCKs hjemmeside.

Søndagens derby mellem Brøndby IF og FC København sparkes i gang klokken 12.30