Bedst og værst: Hælmål og frisparkskasse i Sønderjyske-sejr

Tipsbladet.dk har zoomet ind på fredagens sene Superliga-opgør mellem Vendsyssel og Sønderjyske

1-3 Mart Lieder 73’
2-3 Emmanuel Ogude 85’

Kampens bedste
Vendsyssel FF
Jon Dagur Thorsteinsson har været et fremragende indkøb for Vendsyssel. Hver gang Vendsyssel var farlige i kampen, var den unge islænding involveret, og han scorede også et flot frisparksmål. Han bliver spændende at følge i denne sæson, og hvis Vendsyssel kan sikre ham på en permanent aftale, kan han blive guld værd for nordjyderne.

Sønderjyske
Det er som regel de offensive spillere, der løber med overskrifterne, når der bliver scoret mange mål. Det gælder også for Sønderjyske i aften. Alexander Bah og Mart Lieder lagde op til hinandens scoringer, og Bah lagde endda også op til ’Grekos’ 1-1 scoring. Lieder markede sig med en fræk hælscoring, og hollænderen var millimeter fra at lobbe bolden i mål, inden begge stolper afviste ham.

Kampens værste:
Fredagens sene kamp var en seværdig en af slagsen, og der var generelt flot spil fra begge hold. Derfor må kampens værste gå til boldene i første halvleg. To gange blev spillet stoppet af Sønderjyske-spillere, fordi boldene til kampen simpelthen ikke havde nok luft. Dommerne fik dog styr på boldene i pausen, så der ikke kom bold-afbrydelser i den hæsblæsende anden halvleg.

Kampens detalje:
Der var flere lækre detaljer i aftenens opgør. Jon Dagur Thorsteinsson satte opgøret i gang med en flot frisparkskasse, og Mart Lieder scorede med hælen til 1-3. Der var flot niveau og lækre detaljer fredag aften i Vendsyssel, og med lidt held havde Mart Lieder også lavet et flot, flot mål, da han lobbede bolden over Nicolai Flø, inden bolden ramte begge stolper og blev clearet.