Sene scoringer sikrede Solari sejren
Foto: Getty Images
La Liga

Sene scoringer sikrede Solari sejren

Santiago Solaris Real Madrid sørgede i de sidste minutter for, at holdet fik de tre point mod Valladolid.

Valladolid rykkede i sommer op i La Liga efter en tilværelse udenfor den bedste spanske række siden 2014. Dengang blev det som regel til meget målrige kampe, når de mødte Real Madrid, hvor Real ofte scorede fire mål hver gang. Sådan blev det ikke helt denne gang.

Kriseramte Real Madrid tog denne lørdag eftermiddag imod oprykkerne på Bernabeu, og her blev det til en tæt kamp, da Santiago Solari skulle stå i spidsen for 'Los Blancos' i La Liga for første gang efter fyringen af Julen Lopetegui, der blev fyret i begyndelsen af denne uge som følge af 1-5-nederlag til Barcelona i El Clasico.

Mod Valladolid blev det til en 2-0-sejr for Solari i en kamp, hvor der skulle tålmodighed til for både fans og spillere i de hvide trøjer.

Først med syv minutter tilbage af kampens ordinære spilletid fik de scoret, da Vinicius sparkede bolden indover. Her ramte han Valladolids Kiko i ryggen, da han vendte sig væk fra bolden. Det betød, at kuglen ændrede retning og gik lige mod målet, hvor Masip ikke kunne nå at komme i vejen.

Fem minutter senere fik Benzema fremtvunget et straffespark, som Sergio Ramos omsatte til en 2-0-føring, og så var kampen lukket og afgjort.

Selvom det var Real Madrid, som meget naturligt havde det meste af spillet og chancerne, så var Valladolid bestemt ikke ude af opgøret. To gange blev det til skud på overliggeren af den Ronaldo-ejede klub inden de to Real-scoringer.

Resultatet betyder, at Real Madrid er på sjettepladsen, inden resten af holdene i den spanske liga skal spille. Valladolid må derimod tage til takke med, at de nu er på ottendepladsen i række efter en flot start af oprykkerne. 

Næste opgave for Real Madrid er i Champions League, hvor de skal møde Viktoria Plzen på udebane. Derefter venter Pione Sisto og Celta Vigo i ligaen.