Schmeichel så dødsulykke: Det vil altid sidde i mig
Foto: Richard Heathcote/Getty Images
Premier League

Schmeichel så dødsulykke: Det vil altid sidde i mig

Kasper Schmeichel har været meget påvirket af Leicester-ejers Vichai Srivaddhanaprabha helikopterulykke for lidt over en uge siden. Han så ulykken udfolde sig, og vinkede endda ejeren farvel, da helikopteren lettede

Der gik chokbølger gennem Leicester og resten England i for otte dage siden, da en helikopter med Leicesters klubejer Vichai Srivaddhanaprabha styrtede ned udenfor stadion og dræbte alle ombord.

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel har været meget påvirket af ulykken og Vichai Srivaddhanaprabhas død, og keeperen afslører nu selv ifølge britiske BBC, at han rent faktisk var vidne til ulykken.

- Jeg stod på banen og vinkede farvel til ham. Det er noget, at altid vil sidde i mig, desværre.

- Jeg så det hele ske. Det er ikke et rart minde, men jeg har fået al den støtte, jeg har brug for. Klubben har været fantastisk, og alle har fået den fornødne støtte. 

Kasper Schmeichel er en del af den delegation af Leicester-spillere, der er taget til Thailand for at være med til begravelsen. Den thailandske rigmand og Leicester-ejer havde stor betydning for den danske målmand, hvilket han i sidste uge satte ord på.