Vejle tryner Horsens i lokalbrag

Vejle var klart det bedste hold og sejrede fortjent 3-1 i rivalopgøret mod AC Horsens.

Vejle og AC Horsens rundede mandag aften 15. spillerunde i Superligaen af i et stort lokalbrag.

Hjemmeholdet var hårdt under pres for at hente point til bunden af tabellen, mens Horsens skulle forsøge at holde sig godt til i kapløbet om top 6.

Og det var slet ikke til at se, at Horsens skulle være det bedste af de to mandskaber. Vejle kom fremragende fra start og sværmede om gæsternes mål.

Det resulterede i et føringsmål efter 17 minutter, da Adam Jakobsen fandt Melker Hallberg, der scorede til 1-0 med et fladt skud. Horsens Matej Delac så dog ikke heldig ud i situationen.

Vejle fortsatte med at trykke på, mens Horsens var faktisk tæt på at udligne fem minutter før pausen, men Jonas Borrings forsøg blev reddet på stregen.

I stedet lå bolden i nettet i den anden enden minuttet efter, da Matej Delac fuldstændig mistede sit indgreb i feltet, og så kunne Rasmus Lauritsen pande hjemmeholdet på 2-0 efter et hjørnespark. Det var stillingen efter de første 45 minutter.

Fra anden halvlegs start blev Hallur Hansson sat på banen, og han skulle blot bruge 16 sekunder til at sparke Horsens tilbage i kampen. Peter Nymann fandt ham uden for feltet, og så passerede han flot Rajza i målet med et fladt skud.

Det rystede Vejle en smule, og kort efter var Sonni Nattestad tæt på at vende kampen fuldstændig på hovedet, da han det på skammeligste headede på stolpen tæt under mål efter et hjørnespark.

Men oprykkerne rystede chokket af os og lukkede kampen, da Adam Jakobsen flugtede en løs bold i kassen efter endnu et mindre overbevisende indgreb af Delaj i feltet.

I slutfasen formåede gæsterne ikke for alvor at true Vejle, der fortjent vandt 3-1 og dermed rykker op på 15 point på 12.-pladsen i tabellen.