Video : Tipsbladet
1. division

Osama Akharraz træner med i FC Helsingør: Vi var rigtig glade for ham

Osama Akharraz blev kaldt et fejlskud af FC Helsingørs daværende cheftræner Christian Lønstrup, da han forlod klubben i sommer. Nu træner den tidligere Brøndby-spiller atter med i klubben.

Et mundheld siger, at man aldrig skal gå tilbage til en fuser, og en fuser lagde FC Helsingørs daværende cheftræner Christian Lønstrup ikke skjul på, at Osama Akharraz var i den sjællandske klub. Den tidligere Brøndby- og AGF-spiller var i FC Helsingør i sidste sæson, men han spillede blot otte Superliga-kampe.

- Det har ikke været godt nok. Det er der ingen grund til at skjule. Kigger man tilbage, så var det et fejlskud, sagde Christian Lønstrup i juni til Helsingør Dagblad.

Dumpekarakteren til trods har FC Helsingør og Osama Akharraz besluttet sig for at give hinanden en chance. I hvert fald træner den 27-årige offensivspiller fra i dag med i FC Helsingør, der nu har Peter Feher som cheftræner.

- Det er rigtigt, at han er tilbage, og så må vi se, om vi kan få ham i gang med fodbolden igen. Det er en spiller, vi var rigtig glade for på det personlige plan, og så er det rigtigt, at det spillemæssige ikke var nogen succes. At Osama nu er tilbage, er ikke ensbetydende med, at han igen skal spille for FC Helsingør, men jeg vil bestemt heller ikke afvise det, siger direktør Janus Kyhl til tipsbladet.dk.

Hvor det i høj grad var Christian Lønstrup, der ikke så det store lys i Osama Akharraz, har Peter Feher troen på, at den tidligere Brøndby-spiller kan genfinde tidligere tiders storspil.

- Peter og Osama kender hinanden, og vi spiller på en lidt anden måde nu, end vi gjorde under Lønstrup, og det passer måske en type som Osama lidt bedre. Nu må vi se, hvad der sker. Det kan være, at han skal spille en reserveholdskamp for os, men ellers tager vi det stille og roligt. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg synes, Osama er en dygtig spiller, når han er på sit bedste, lyder det fra Janus Kyhl.

FC Helsingør er på tiendepladsen i NordicBet Ligaen.