Video : Tipsbladet
Europa League

Zeca vil juble anderledes

Carlos Zeca kommer ikke til at juble som mod Bordeaux, hvis FC København scorer.

Da FC København vandt over Bordeaux, var det med en meget ekstatisk Carlos Zeca. Faktisk jublede han så voldsomt under et af målene, at det kostede ham en karantæne.

Zeca hoppede nemlig op og greb fat i et hegn, og det tilskriver reglementet, at man ikke må.

Derfor måtte den græske styrmand se til, da FC København tabte hjemme mod Slavia Prag, men nu er han tilbage til returopgøret i morgen

Og scorer FC København her, vil han forsøge at holde sig lidt mere i ro.

- Skulle vi vinde på et mål i de sidste minutter, vil jeg ikke fejre målet som mod Bordeaux, jeg vil nok finde en lidt mere normal måde at juble på, for det var ikke en god oplevelse sidst. Så ingen tvivl om, at jeg vil finde en anden måde at juble på, siger Zeca til fck.dk.

FC København skal allerhelst have sejren på udebane mod Slavia Prag, hvis de stadig skal have realistiske forhåbninger om europæisk bold på den anden side af nytår.

- Derudover er kampen i morgen selvfølgelig meget vigtig, for resultatet i hjemmekampen mod Slavia Prag var jo ikke det ønskede resultat. Nu har vi kampen i morgen til at ændre på situationen, for selvom vi har to kampe mere, er kampen mod Slavia naturligvis meget vigtig – og det er også vores plan, at vi skal vinde i morgen aften, forklarer Zeca.